tisdag 25 augusti 2015

Möhippa, kanonhäst och halt häst

Hej!

I helgen var Malins möhippa. Det var en härlig dag med perfekt väder, vilket gjorde att hela dagen blev perfekt. Vi var på Öland mestadels av dagen där vi var på loppisrunda, picknick och chokladprovning m.m. På kvällen blev det god mat på Kött & bar och sen utgång. Riktigt kul! Jag, som inte kände någon i gänget förutom den blivande bruden, längtar nu ännu mer till bröllopet än
innan. Åh vad den dagen kommer bli rolig och trevlig och allt det där!

Jag har både bra och dåliga nyheter också.

Jolien blev tyvärr halt efter div. 2-lagräningen förra veckan. Det har inte blivit bättre och det finns ingen (tillräckligt bra) veterinär som har tid på en hel evighet. Så nu står vi här och vet inte riktigt vad vi ska göra eftersom det inte är jätteakut. Jobbig situation.

Jantar däremot gick riktigt bra på vår första träning för terminen i torsdags. Han var pigg och glad och gjorde verkligen sitt bästa. Dock märktes det på banhoppningen att han hade tappat mycket kondition, men den är snart tillbaka ;)

Tentan kändes bra i torsdags. Hoppas att jag känner rätt. Jobbet har minskat nu när nästan alla är tillbaka från semestern.
- Nu njuter jag av livet!


Några av alla goa tjejer som var på Malins möhippa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna :D