tisdag 27 oktober 2015

Ny häst och final i division 2

Gomorron!

Förra veckan fick vi hem den nya hästen. Silver Stardust, eller Dusty som hon kallas. Hon har redan hunnit vara med på en hoppträning och hon är som en riktig studsboll över hindrena och har väldigt mycket motor. Riktigt kul att se!

I helgen gick finalen för div 2-gänget i Vetlanda. Alla ryttare briljerade i förklassen, som gick i LC, och satte nollan allihop. Det var Joliens första tävling sen skadan och det var så himla skönt att hon och Elise fick gå felfritt på sin sista tävling tillsammans. I lagklassen kom nerverna in och spökade för allihop tror jag och det blev några småfel. Laget slutade på en 8e plats - det är ju så galet bra ändå även att tjejerna var lite besvikna. Från början var de 44 lag i distrikt Småland, så en 8e plats tycker jag att man ska klappa sig själv på axeln för :)

Jantar är på bättringsvägen. Jag var inne med honom på kliniken i Kalmar och där blev han sprutbehandlad för kotleds- och hovledsinflammation i båda frambenen. Nu går han på medicin och går i sjukhage. Hoppas, hoppas att han blir bra efter denna behandlingen. Längtar såååå efter att få börja rida igen, men han inga planer på att stressa fram. Nu ska det verkligen bli bra innan vi sätter igång.

Kram!

Atlas chillar i bilen på tävlingsdagen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna :D