fredag 17 juli 2015

Fullt ös på semestern

Hej! Veckorna går i ett rasande tempo. Idag är min sista semesterdag så nästa vecka börjar allvaret igen. Men mycket har hunnits med på mina två semesterveckor :)

Falsterbo förra helgen var helt awesome. Det var riktigt kul att se ryttareliten live och framför allt alla fantastiska hästar. Man trodde knappt att dom var verkliga! Hästarna alltså ;) Vi hann med lite shopping i montrarna och även en halvdag dagen innan i Malmö stad. Mkt mkt bra helg!

Pappas 60-årsdag har firats. Det var en lyckad kväll med restaurangbesök och en mycket glad pappa. Farmor som precis har fyllt 90 var självklart med också :)

Jantar och jag vidgade våra vyer idag och tävlade på Udden. Det var definitivt inte vår bästa dag. Det blev ett stopp i första klassen och två i andra. Båda klasserna reds i 1 m på gräs. Retfullt med stoppen då Jantar för övrigt var väldigt med, hade bra galopp och gjorde riktigt bra språng. Vägringarna kom verkligen från ingenstans med en tvärnit! Men men. Nu har vi sett lite mer av världen! Det kan bara vara bra :) Imorgon är det Elise och Joliens tur!

Dagen idag avrundades med lite stek på Bosgård Soldäck ;) Så nice!
Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna :D